Пелетни котли

пелетни котли
НИКО-Н е специализирана българска фирма, която произвежда иновативни пелетни котли. Продуктите ни са признати на пазара заради отличните си характеристики – висококачествените материали, от които са изработени, прецизен и удобен дизайн, надеждност и дълготрайност, компактни размери и лесна експлоатация. Използваме технологии от ново поколение, които доказано намаляват разходите Ви за отопление, спестяват Ви средства, ресурси и не на последно място – време.

Непредвидимите цени на енергията и растящите разходи за отопление са достатъчна причина да помислите за тази бързо изплащаща се инвестиция, която Ви осигурява истинска стабилност, гарантирано приятна атмосфера за живот и работа, ниски и предвидими сметки през най-студените сезони. Висококачествените пелетни котли, които произвеждаме, са отлична опция за отопление на еднофамилни къщи, вили, къщи за гости, офиси и производствени помещения, хотели и ресторанти.

Пелетни котли за топлина и уют

Изцяло автоматизираното управление Ви дава абсолютна свобода, каквато другите отоплителни инсталации не предлагат. Пелетите са евтин и изключително енергоспестяващ вариант, които все повече потребители избират заради безспорните му преимущества.

Нашите пелетни котли са снабдени с оптични датчици, автоматично запалване, както и седмичен програматор, чрез който контролирате температурата във всеки момент. Тези устройства се самопочистват – опция, която Ви спестява много труд, време и неприятни задължения. Те са снабдени с вградени чекмеджета за пепелно съдържание, което изхвърляте лесно, без да се цапате излишно. Компактните размери на котлите Ви позволяват гъвкавост при избора на място, на което да бъдат монтирани, за да Ви осигурят предвидимо централно отопление.

Допълнителна причина да се спрете на тази опция за Вашата сграда е фактът, че това е най-щадящият природата способ да се отоплявате. Пелетите изгарят почти напълно и не отделят вредни газове и високо съдържание на пепел. Така грижата за уредите е сведена до минимум и обслужването им е лесно и бързо. Разгледайте иновативните ни предложения, като ние Ви предлагаме да ги изработим индивидуално за Вас до най-малкия детайл, включително и цветовата комбинация на устройствата.