Пелетни камини с въздуховоди

НИКО Н 2011 Ви представя разнообразие от пелетни камини с въздуховоди. Моделите ни представляват екологично чисти и високоефективни енергийни системи с 2-годишна гаранция, които са производство на компанията. Продуктите се изработват по индивидуална поръчка с възможност за избор на различни цветови комбинации.
пелетни камини с въздуховоди

Изберете иновациите с пелетни камини с въздуховоди

Продуктите ни пестят време и усилия, защото разполагат с иновативни решения за автоматизация. Моделите пелетни камини с въздушна риза и въздуховоди и пелетни котели са снабдени с автоматично микропроцесорно управление, автоматично почистване и запалване, както и с оптичен датчик и седмичен програматор. Заложете на смарт решения, които създават комфорт и удобство!

Пелетните камини с въздуховоди SUN или FOGO могат да бъдат цялостната отоплителна система за Вашия дом. Без радиатори, фитинги, кранове и майстори.

Принудителната вентилация на топлината се осъществява с вентилатори, като допълнителните два въздуховода правят възможно отвеждането на топъл въздух към съседни помещения. Така им осигуряват същата топлина и комфорт, както в стаята, в която е монтирана камината.

Топлият въздух преминава през тънкостенни гъвкави тръби /препоръчително е да се изолират/ и се монтират на мястото, което сте преценили за най-доброто /стена, под или таван/. Пред отвора монтирайте декоративна метална решетка по Ваш вкус /пластмасовата ще се деформира от топлината/. Решетката трябва да има достатъчно големи отвори, през които ще навлиза топлият въздух.

Оптималното разпределение на топлината с принудителна вентилация означава, че спестявате ежедневно, опазвайки и околната среда.